Populaire toepassingen voor zonneverlichting

 

Zonne-verlichting heeft veel consumenten voor zich gewonnen met energiebesparing en vrijheid van een elektrische bron. Naarmate de markt groeit, groeien ook de toepassingen voor verlichting op zonne-energie rondom het huis. Hun veelzijdigheid is niet gelijk aan elektrische verlichting, maar wint snel terrein.

Nutsverlichting is een praktische toepassing van zonne-energie en lichtsets kunnen een verrassend heldere lichtstraal produceren. Het meest voorkomende gebruik is een bewegingsdetectiesysteem dat rond de omtrek van een huis functioneert. Deze sets kunnen gemakshalve worden gebruikt, bijvoorbeeld boven een vuilnisbak of oprit, en dienen als afschrikmiddel voor een ongewenste bezoeker.

Waterlampen werken goed met zonne-energie vanwege de zelfbediening van een zonne-lamp. De sfeer van een zwevende kaars kan bijvoorbeeld worden vastgelegd door een klein zwevend solar LED lamp met aan de bovenkant zonnecellen en een lamp. Meerdere zwevende lichten zorgen elke avond voor een doorlopend kaarseffect.

Veel huizen hebben zonne-verlichting aangenomen voor landschapsverlichting. De concentratie en focus van meerdere LED-lampen zorgen voor de verlichting van bomen, fonteinen en standbeelden gedurende de nacht. Vooruitgang in LED-verlichting heeft een sleutelrol gespeeld in de evolutie van zonne-verlichting.

Randverlichting is een geschikte aanpassing van zonne-energie. Deze lichten dienen om de grens van een loopbrug, gazon of tuin te markeren en geven een accent aan de tuin in plaats van functionele verlichting. Het effect kan ‘s nachts een subtiele schoonheid aan een tuin toevoegen.

Er zijn veel decoratieve ontwerpen met verlichting op zonne-energie om de decoraties ‘s nachts tot leven te brengen. Voorbeelden zijn beeldjes en stenen die zowel de zonnecellen als de lichtbron bevatten. Aangezien de energiebron zonne-energie is, kunnen deze buitendecoraties overal in de tuin worden geplaatst waar ze worden blootgesteld aan de zon.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts